Lite nytt!

Igår var vädret supermysigt och jag och pojkvännen bestämde oss för att åka till Västerås och kolla efter lite nya kläder. Men några kläder blev det inte tal om när jag fick gå loss bland sminkhyllorna! Fick hem IsaDora's Face Sculptor (02 Cool Pink) som jag har hört mycket bra om och verkligen längtat efter att få testa och än så länge så uppfyller den alla mina förväntningar! Så det var en mycket bra dag och jag kände mig riktigt nöjd när jag kom hem.
Idag var vädret inte alls lika fint, men det stoppade inte mig från att vara glad. Iallafall inte efter att ha hittat två nya Real Techniques-borstar. Det blev en Sculpting Brush och en Shading Brush, som jag varmt välkomnar till min färgglada samling! 
 
Jag brukar aldrig handla såhär mycket inom loppet av två dagar och även om min plånbok gråter så ångrar jag ingenting. Har dock bestämt mig för att jag har köpförbud från och med nu och jag tänker inte tillåta mig själv att köpa något mer dyrt på resten av månaden! Hur det kommer att gå återstår att se!
 
Sculpting Brush 119kr och Shading Brush 69kr

Face Sculptor 02 Cool Pink 199kr och Shade & Illuminate Brush, Kicks Professional 129kr
 
Nu hoppas jag att jag klara mig ett tag! 
Shopping, Smink | #IsaDora, #Kicks, #RealTechniques | | Kommentera |
Upp